Particulier

Onze werkwijze

Zorgvuldig voor u geselecteerd

Om voor u de aantrekkelijkste verzekeringsoplossingen te selecteren, hanteren wij een zorgvuldige werkwijze. Iedere verzekeraar en iedere verzekering die wij adviseren, is door ons uitgebreid onderzocht en moet voldoen aan een uitgebreid pakket van eisen.

Op basis van gegevens uit onafhankelijke bronnen en eigen onderzoek, monitoren wij de verzekeringsmarkt. Iedere verzekeraar toetsen wij allereerst op financiële betrouwbaarheid, kundigheid, en klantgerichtheid. Alleen met de betrouwbare en kundige verzekeraars onderhandelen wij over hoogwaardige verzekeringsoplossingen, ruime dekkingen en scherpe tarieven.

Ons beloningsbeleid is simpel: Al onze medewerkers hebben een vast salaris zonder enige vorm van bonussen voor het behalen van doelen, afsluiten van verzekeringen, etc.

Anders denken, anders doen

Het begint met goed luisteren en oprecht geïnteresseerd zijn. Want we willen weten wie u bent en nemen hier de tijd voor. Pas dan zijn we in staat om met een op maat gesneden advies te komen over bijvoorbeeld uw hypotheek, schadeverzekering of pensioen.

Als uit het advies blijkt dat er een verzekering nodig is, dan selecteren wij voor u het best passende product. U wilt gegarandeerd zijn van een gunstige uitkomst bij afsluiten of calamiteit. Door onze expertise is dat mogelijk.

U heeft een vraag of een probleem? Wij staan u te allen tijde te woord en lossen het, daar waar het kan, direct op. En omdat wij er voor u zijn, zijn we altijd bereikbaar. Per telefoon of mail, buiten kantooruren en in het weekend.

Onze aanpak in vijf heldere stappen:

  1. Kennismaking   wie bent u, wat doet u, wat wilt u?
  1. Analyse   welke risico’s loopt u, welke financiële oplossingen zijn er?
  1. Advies  welke oplossing past het beste bij u?
  1. Bemiddeling   we onderhandelen voor u met financiële instellingen
  1. Nazorg  we houden de vinger aan de pols en alles up-to-date

Spreekt onze werkwijze u aan, neem dan contact met ons op voor het maken van een afspraak bij u of bij ons op kantoor.

Maak een afspraak
Wilt u meer weten? Krijg snel een reactie.
* Dit zijn verplichte velden