Particulier

Onze betrokkenheid

Onze betrokkenheid

Daar kunt u op rekenen!

Het begint met goed luisteren en oprecht geïnteresseerd zijn. We willen graag weten wie u bent en nemen daar de tijd voor. En stellen de relevante vragen. Of het nu gaat om uw hypotheek, schadeverzekering of pensioen. Weten wat er speelt en betrokken zijn bij onze klanten vinden we ontzettend belangrijk. Want alleen dan krijgen we het beste voor onze klanten voor elkaar.

We houden van uitdagingen en geven uitsluitend om uw belangen als klant. Ook dat is betrokkenheid. We lopen harder dan u vraagt en kijken verder dan alleen polissen en premies. Daar kunt u op rekenen!

Maatschappelijke betrokkenheid

Samen bereik je meer dan alleen. Dat is waar wij in ons dagelijks werk in geloven. Als advieskantoor staan we midden in de lokale samenleving. Op onze eigen wijze geven we invulling aan maatschappelijk betrokken ondernemen. En leveren graag een bijdrage aan initiatieven die passen bij onze organisatie en identiteit. Zo zijn er diverse verenigingen en initiatieven die wij steunen met een financiële bijdrage en zijn wij trotse sponsor van:

 

Wilt u meer weten? Krijg snel een reactie.
* Dit zijn verplichte velden