Particulier

Ook tijdens corona “zien” wij u graag

Als gevolg van het coronavirus verlopen veel contacten nu net even anders.

Persoonlijk contact was, is én blijft belangrijk. 
Zoals wanneer wij u helpen bij het financieren van een woning. Dan bespreken en onderzoeken wij samen met u welke alternatieven in de markt voor u goed passend zijn. Vervolgens verzorgen wij de contacten tussen u en de verschillende financiële instellingen. Vaak zijn het gesprekken waarin we intensief met onze relaties praten over hun huidige situatie en hun verwachtingen voor de toekomst. Maar ook bij het doornemen van uw verzekeringen, het afsluiten van nieuwe verzekeringen of wijzigingen in uw persoonlijke situatie is het belangrijk om contact met elkaar te hebben.

Corona maakt nu alles even anders
Het coronavirus maakt nu alles even anders. Samen aan tafel zitten en intensief met elkaar praten is lastiger of onmogelijk geworden. Natuurlijk blijven we per mail en telefoon in nauw contact met elkaar.

Daarnaast worden er ook steeds meer ‘nieuwe’ technieken gebruikt waarbij we via beeldbellen elkaar kunnen zien, documenten uitwisselen en uiteraard met elkaar praten. Ook ons kantoor beschikt over deze technieken. Natuurlijk is het even wennen, voor ons net zo goed als voor onze klanten.  En het vervangt niet het ‘echte’ persoonlijke contact. Maar het is een goed extra hulpmiddel om in deze tijd met elkaar te communiceren. De enige voorwaarde is dat u beschikt over een computer, tablet of mobiele telefoon met webcam en microfoonfunctie.

Dus heeft u vragen, neem contact met ons op. We helpen en adviseren u graag. Juist ook in deze tijd.

Deel dit bericht Terug naar overzicht