Ondernemen

Verzekeringen

Verzekeringen

Als ondernemer kunt u allerlei verzekeringen afsluiten. Ook hele dure of onnodige. Met meer dan 100 jaar vakmanschap in huis, brengen wij voor u alle ondernemersrisico’s in kaart. Op basis hiervan geven wij onafhankelijk advies; welke verzekeringen passen bij úw specifieke situatie? We voorkomen overlappingen of hiaten in de dekkingen. En we wijzen u op zaken waar u zelf niet aan heeft gedacht.

Wij kennen alle polissen, en kunnen u alle voorwaarden van de verzekeringen uitleggen. Het is mogelijk om te kiezen voor een pakketpolis, waarin u meerdere dekkingen kunt onderbrengen. Dit levert vele voordelen voor u op, waaronder een korting. Mocht zich een calamiteit of schade voordoen, dan staan onze vakmensen voor u klaar. Wij staan u bij en waarborgen de continuïteit van uw onderneming. Daarbij gaan we tot het uiterste!

Maak een afspraak
"Ik wil weten wat er speelt"

"Ondernemers en bedrijven adviseren, begint met goed luisteren en het stellen van de relevante vragen. weten wat er speelt bij klanten is ontzettend belangrijk. Pas dan breng ik risico's in kaart en kom ik met de beste oplossing."

Maak een afspraak
Bekijk hier de Kuindersma werkwijze

Meer informatie over de werkwijze van Kuindersma

Klik hier voor onze werkwijze