Particulier

Kuindersma Verzekeringen steunt Friese boeren met premievoordeel

-PERSBERICHT-

Kuindersma Verzekeringen komt met een steuntje in de rug voor de Friese boeren. Boeren krijgen bij het Jouster verzekeringskantoor per direct 10 % blijvende korting op hun agrarische brandverzekeringen. Dit levert de gemiddelde boer al snel een flink financieel voordeel op.

De boeren zijn volop in het nieuws. Er is in veel boerenfamilies grote onzekerheid over hun toekomst. Ynte Kuindersma, directeur van Kuindersma Verzekeringen, is Fries in hart en nieren en wil met dit initiatief zijn betrokkenheid bij de agrarische sector laten zien. Vanuit deze betrokkenheid is besloten om een groot deel van de marge in te leveren ten gunste van de boeren. “Kuindersma boerenvoordeel” is in het leven geroepen om daar blijk van te geven.

Kuindersma: “Alle boeren geven wij per direct een blijvende korting van 10% op hun agrarische brandverzekeringen. Dat levert de gemiddelde boer jaarlijks een groot financieel voordeel op. Zo hopen wij ‘onze’ boeren wat meer financiële lucht te geven.”

Kuindersma Verzekeringen is een campagne gestart om dit voordeel uitgebreid onder de aandacht te brengen. “We voelen ons oprecht betrokken bij Friesland en de agrarische sector en hopen hiermee een steentje bij te dragen aan de agrarische sector, die al te lang een te lage prijs krijgt voor hun eerlijk geproduceerde producten.”

Kuindersma Verzekeringen sponsort sinds jaar en dag onder andere de boerenbruiloft in Joure. Daarmee onderstreept het kantoor haar betrokkenheid met zowel deze Friese traditie, als met de agrarische sector. Deze boerencampagne bevestigt het feit dat Kuindersma de sector een warm hart toedraagt.

Kuindersma Verzekeringen is met meer dan 100 jaar ervaring in verzekeringen één van de oudste en meest innovatieve kantoren van het Noorden. Daarnaast staat Kuindersma Verzekeringen midden in de lokale samenleving. Op eigen wijze geeft het kantoor invulling aan maatschappelijk betrokken ondernemen.

Deel dit bericht Terug naar overzicht