Particulier

Hypotheekinformatie

Goed hypotheekadvies juist nu heel belangrijk

Een gezondere en zorgelozere financiële toekomst, dat wil toch iedereen. Vaak maakt een woning daar een belangrijk onderdeel van uit. Het gaat om het maken van de juiste keuzes. Op internet staat veel algemene informatie, maar een persoonlijk passend hypotheekadvies vindt u daar niet. Daarvoor kunt u uitstekend bij ons terecht.

Er zijn veel vragen die beantwoordt moeten worden. De eerste is of het kopen van een woning wel een goede beslissing is of, gelet op uw persoonlijke omstandigheden, huren (tijdelijk) wellicht een beter alternatief is. Gaat u kopen, dan zal onderzocht moeten worden welke lasten op langere termijn voor u draagbaar zijn. Stel dat één van de partners minder wil gaan werken, werkloos wordt of arbeidsongeschikt. Of dat uw lasten sterk stijgen doordat kinderen gaan studeren of het inkomen minder wordt omdat u straks met pensioen gaat. Uw oplossing is niet af te lezen uit een standaard tabel. Helderheid ontstaat alleen door úw situatie en úw wensen zorgvuldig in kaart te brengen.

Hypotheekrenteaftrek

En als dit al niet ingewikkeld genoeg is, is er ook nog de voortdurend veranderende regelgeving. Wat zijn bijvoorbeeld op dit moment de mogelijkheden als u wilt investeren in een duurzaam huis? En wat gebeurt er met de hypotheekrenteaftrek? Blijft die nu wel of niet en wat betekent dat voor uw maandelijkse lasten? Wat eerst misschien simpel leek, blijkt toch best complex. Gelukkig weten onze gedreven vakmensen waar ze het over hebben. Verdiepen ze zich in uw toekomst en kijken ze verder dan alleen naar de rente. Daar kunt u op rekenen!

Wilt u gebruik maken van ons vakmanschap op het gebied van hypotheken, neem dan contact met ons op voor het maken van een afspraak bij u of bij ons op kantoor.

Afspraak maken