Particulier

Watersport - VlootVerzekerd

Verzekeringen voor de Watersport

Vloot Verzekerd is een speciaal door ons ontwikkeld pakket verzekeringen wat naadloos aansluit op de risico’s van een bedrijf werkzaam in de watersportbranche en de daaraan gerelateerde bedrijven.

Eén van onze specialismen zijn de verzekeringen voor de “Watersport”.  Wij rekenen tot deze sector alle bedrijven die werkzaam zijn in de watersport. Dat zijn onder andere bouwers van schepen,  jachtschilders, reparatie- en onderhoudsbedrijven en verhuurders van (plezier)vaartuigen. Maar ook aan de branche gerelateerde bedrijven als jachthavens en winterstallingsbedrijven. Kortom de branche watersport is zeer uitgebreid vandaar de naam “Vlootverzekerd”

Voor deze bedrijven hebben wij een exclusief geselecteerd pakket verzekeringen samengesteld wat naadloos aansluit op de individuele bedrijfsvoering. Bij elke onderneming inventariseren wij de risico’s en stelen wij een pakket samen passend bij het type bedrijf.

Onze polissen kennen zéér uitgebreide voorwaarden, een zeer scherpe premie en lage eigen risico’s. Via onze inkoopkracht krijgen de “Vlootverzekerd” bedrijven 10% extra korting op de premie.

Download hier de brochure. 

Wilt u meer weten? Krijg snel een reactie.
* Dit zijn verplichte velden