Particulier

Agrarisch - AgriVerzekerd

Verzekeringen voor de Agrarische sector

AgriVerzekerd is een speciaal door ons ontwikkeld pakket verzekeringen wat naadloos aansluit op de risico’s van een bedrijf werkzaam in de agrarische branche en daaraan gerelateerde bedrijven

Eén van onze specialismen zijn de verzekeringen voor de “Agri-bedrijven”. Wij rekenen tot “Agri bedrijven alle bedrijven die werkzaam zijn in de agrarische wereld. “Dat zijn natuurlijk alle landbouwbedrijven maar ook paardenfokkers, schapenhouders, loon- en mechanisatiebedrijven. Maar ook aan de branche gerelateerde bedrijven als vee- en melktransport, groothandel, fabrikanten, stalinrichters, kassenbouwers, bloemenkwekers, Kortom de branche “Agri” is uitgebreid.

Voor deze bedrijven hebben wij een exclusief geselecteerd pakket verzekeringen samengesteld wat naadloos aansluit op de individuele bedrijfsvoering. Bij elke onderneming inventariseren wij de risico’s en stellen wij een pakket samen passend bij de bedrijfsvoering.

Onze polissen kennen zéér uitgebreide voorwaarden, een zeer scherpe premie en lage eigen risico’s. Via onze inkoopkracht krijgen de agrarische bedrijven 10% extra korting op de premie.

Wilt u meer weten? Krijg snel een reactie.
* Dit zijn verplichte velden